Valikukomisjoni kuuluvad Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev, Tallinna kultuuri- ja spordiameti juhataja Hillar Sein, linna personalidirektor Vilve Raik, Tallinna kultuuri- ja spordiameti kultuuriosakonna juhataja Lennart Sundja, Tallinna Linnateatri loomenõukogu esindaja Diana Leesalu, Tallinna Linnateatri haldusjuht Rain Raabel ja Eesti Draamateatri juht Rein Oja.

Linnateatrit alates 1992. aastast juhtinud direktor Raivo Põldmaa teatas märtsikuus, et tema enam ei kandideeri.

Linnateatri praegune direktor Raivo Põldmaa teatas märtsikuus, et tema enam ei kandideeri ning plaanib lõpetada oma töö teatris käesoleva teatrihooaja lõpus sarnaselt teatri peanäitejuhile Elmo Nüganenile, kes andis oma otsusest teada teatri aastalõpu koosolekul 22. detsembril. Põldmaa on sellel ametikohal töötanud 1992. aastast alates ja on üks pikaajalisemalt ametis olnud teatrijuhte Eestis.

Sel suvel pärast hooaja lõppu paneb oma tööle Tallinna Linnateatris punkti ka peanäitejuht Elmo Nüganen, kes oli samuti oma ametikohal alates 1992. aastast. Veebruaris lahkus ametist ka teatri peakunstnik Kristjan Suits. Sel aastal algas Tallinna Linnateatri Laia tänava kompleksi kauaoodatud renoveerimine. Plaanide kohaselt kolib teater tagasi Laia tänava teatrikompleksi 2023. aastal.