Priit Võigemast

Priit Võigemast: ma ei häbene tunnistada, et olen küllaltki kergeusklik ja naiivne inimene. Pigem selline hiline küpseja

„Kui mingi seltskond pole praegu nõus poes või ühissõidukis maski kandma ja mina pean sellepärast pikalt tööta passima, siis võtan seda väga isiklikult," ütleb Priit Võigemast.

Raha maha mängitud, võlad kõrvuni, kodulaen kaelas - kuidas Rain ikkagi uue laenu sai?

Jutt vastutustundlikust laenamisest on vahetevahel üksnes sõnakõlks. Eestis tegutseb isegi „pank", mis annab laenu neile, kes pangast laenu ei saa.

Riik koorib pensionisambast lahkujatelt neli nahka

Sambast lahkujate raha toetab riigieelarvet ja pensionäre mitmesaja miljoni euroga. Kui teisest pensionisambast lahkujad suve lõpus oma raha kätte saavad ja seda kulutama hakkavad, saadavad neid igal sammul usinad maksuametnikud, kes igalt liigutuselt riigile priske viilu lõikavad.

Mees kahe naise vahel. Vladas Radvilavičius: kõige pöörasem oli, kui elasin ühega ja sõitsin kogemata temaga teise naise koju

"Olen seriaalinäitleja ja see seriaal on populaarne. Ma ei ole bandiit, kuigi Kalev Kurg oli üks mu parimaid sõpru. Kui mulle antaks Harry Potteri võlukepike, et kustutada ära jamad oma elus, ei teeks ma seda - sest nendeta ei oleks saabunud häid asju," filosofeerib endine inkassoärimees ja raadiohumorist Vladas Radvilavičius.

Üksikisa ravis end kodus, sest ei tahtnud last üksi jätta. Nüüd on ta haiglas juhitaval hingamisel

Põhja-Eesti regionaalhaiglas moodustavad enamiku juhitaval hingamisel koroonahaigetest varem hea tervisega keskealised mehed.

Kuidas noored Tallinnas kortereid jahivad

Tallinna kasvavad kinnisvarahinnad löövad kõige enam üksikuid noori ostuhuvilisi, kes pangast laenu soovivad.

Rapla põhikooli õpilane korraldas oma koolile küberrünnaku

Rapla Vesiroosi kooli õppetöö oli kahel päeval häiritud, sest alla 14-aastane poiss tellis oma nutitelefonist kooli IP-aadressile rünnaku.

Üksikema võitlus vähiga: palusin, et keha peaks vastu. Kas siin voodis kõik lõpebki...

Kaks teismeeas last üksi üles kasvatanud Anneli Külaots (54) sai teda tabanud rängast haigusest aimu veidra isumuutuse tõttu. Oma üleelamisi jagav naine on veendunud, et lootusetust seisust päästis ta tohutu soov elada.

29aastase naise võitlus alkoholismiga: ema sai aru, et mul on probleem, aga lootis, et kasvan välja

Vaid kahe aasta eest olid pudel kanget alkoholi päevas, tüdimus kõigest ja kõigist ning enesetapumõtted Heleni* (29) jaoks igapäevased. Tänu Lootuse külale on tema elu nüüd muutunud. Ta läbis programmi ja töötas seal kogemusnõustajana veel mitmeid kuid.

Toitumisterapeut Kristel Ehala-Aleksejev: Eesti mehed söövad liiga palju liha, nende menüü on ühekülgne ja äärmiselt ebatervislik

Aastane isolatsiooniperiood on inimeste toitumisharjumusi negatiivselt mõjutanud, kinnitab dr Kristel Ehala-Aleksejev. "Ka minu kauaaegsed patsiendid tulevad ja ütlevad, et nii raske aeg on, eks te ise näete kaalu pealt. Selge see, et toidu kättesaadavus ja mugav kojutellimine soodustab rohkem söömist, eriti neil, kes on tundlikuma närvikavaga," tõdeb ta.