Lümfivähi seljatanud nelja lapse ema: lapsed on kõige suurem põhjus olla edukas


„Ma ei unistanud kunagi lastest. Praegu ei kujuta ma elu ilma lasteta ette," ütles hiljaaegu kaksikud ilmale toonud Arabella Aho-Tops.

Yana Toom

Yana Toom: lahutasin abielu nii "targalt", et jäin korraks lausa tänavale


„Kui tead, et hakatakse kiusama, siis sa ei saada ju oma last sinna kooli!" põhjendab Keskerakonna poliitik venekeelse kooli püsimise vajadust.

„Verd ma ei näinud. Seejärel käis lask." Üürnikult kuuli saanud korteriomanik sattus hoopis ise kohtu alla


Pirita korteriomanik läks üürnikuga asju klaarima ning see päädis kakluse ja tulistamisega.

Eesti popimad kohukesed sisaldavad palmiõli, välismaised mitte


Palmiõli tootmise kahjulikkusest ja selle söömisega kaasneda võivatest haigustest on küll räägitud, kuid siiski kasutatakse seda paljudes toodetes, sealhulgas kohukestes.

Tallinna kinnisvaraturu viimane tango


„Kortereid rabatakse kokku, justkui raha kaotaks väärtuse," iseloomustas statistikaamet Tallinna kinnisvaraturgu. „Kui kinnisvara hinnad peaksid väga kiiresti kasvama hakkama ja sellega koos ka majapidamiste võlakoormus, siis on Eesti Pank valmis karmistama eluasemelaenude andmise nõudeid," hoiatas keskpank omalt poolt. Kas tõesti on tulemas eelmise kinnisvarabuumi ja sellejärgse kriisi kordus?

Nelja noore neiu lugu tugevast sõprusest, tahtejõust ja restorani avamisest


Lahutamatud sõbrannad jätsid pealinnaelu seljataha ja hakkasid Põlvamaale restorani rajama. Põlvamaal endises Valgjärve vallas asuva talukoha ostsid Siidrikoja asutajad Sulev ja Tea Nõmmann 2003. aasta jõulude paiku. Nüüdseks on Siidrikojast kasvanud edukas Eesti ettevõte, mille toodangut tuntakse ka väljaspool Eestit. Tütar Irisest on sirgunud üks Siidrikoja juures asuva restorani KODAS asutajaid.

Viimaste aastate üks veidramaid äritülisid jõuab kohtusse. Süüdistuses on kavalat skeemi kirjeldatud detailselt


2018. aasta suvel jahmatas Eesti ettevõtlusmaastikku ootamatult puhkenud inetu äritüli. Selle sisu tundus esmalt uskumatu ja ei olnud aru saada, kes räägib tõtt ja kes valetab. Asja võttis uurida prokuratuur ning jõutud on süüdistuseni. Kas tõesti kaaperdasid kaks meest nõtkete liigutustega ühe suure logistikafirma varast, inimestest ja klientidest tühjaks?

KALKULAATOR | Riik muudab elatise maksmise süsteemi. Arvuta, kui suur oleks su elatis uue seaduse järgi


Riik on ette valmistamas uut elatise korda. Senise alampalgaga soetud elatise asemel hakkab elatise suurust mõjutama viiest komponendist koosnev valem. Et inimesed näeksid selgemalt, kuidas elatise uus valem neid mõjutab, tegi EPL elatiskalkulaatori.

PUUST JA PUNASEKS | Kes on immuunne ja mis hüved talle kaasnevad?


Koroonaviiruse tõttu kehtestatud piirangute puhul on immuunsetele ette nähtud mõningased erisused. Vaatame sisse, kes on immuunne ja mis vabadusi neil rohkem on. Ühtlasi heidame pilgu riikidele, kes vaktsineeritutele reisimist soodustavad.

Põhjamudast emotsionaalse tiitlini. Teekonda alustades ei uskunud võitu mitte keegi


Mul ei olnud peas ühtegi mõtet ega emotsiooni. Olin täiesti tühi, meenutab Jaak Salumets üht Eesti korvpalli suursündmust.

Tuntud emade koroonaaja pihtimused | Kristiina Heinmets: lastel on tekkinud lootusetuse tunne!


Aasta aega on koroonapandeemia valitsenud me elu ning emad pidanud seisma silmitsi veel keerulisemate ülesannetega, kui neil seni olnud. Siin on viie tuntud ema pihtimused, kuidas nad koroonaajal on toime tulnud.

RETSEPTID | Kolm emadepäevakooki, mille valmistamisega saavad ka lapsed edukalt hakkama


Miski ei paku emale suuremat rõõmu ega täida tema südant suurema tänutundega kui see, kui lapsed teda emadepäeval oma kätega valmistatud koogiga üllatavad. Valisime siia kolm retsepti, millega saavad (väikese abiga) hakkama ka pere pisemad ning mis on pisut uhkemad ja pidulikumad!