Jaan Rekkor

Jaan Rekkor: nüüd on tervis korras, aga joosta ma enam ei saa

„Minu jaoks on sunnitud pausides kõige raskem see, et vedru käib maha. Kas ma ikka suudan seda vedru endas uuesti üles keerata?" küsib Eesti teatri raudvara Jaan Rekkor.

Kuritöö ja tagajärg. 12-aastane ohver: ma tundsin vahekorra ajal naudingut, järelikult olen ise süüdi

Miks ei tohi kõrvalseisja vaikida? Mis juhtub ohvritega? Ja mida ikkagi teha siis, kui treener silmnähtavalt ihaleb oma alaealist hoolealust, aga otseselt „konkreetseid fakte" pole?

Kristjan, Teele ja Aili

Pangad ei taha maale kodu ostjaid jutule võtta. Riik plaanib appi minna

Kui Aili ja Kristjan Vahtla tahtsid Setumaale Võõpsu külla maja osta, oli pangalt üllatavalt keeruline kodulaenu saada. Probleemid algasid sellest, et Kristjani sissetulek olenes hooajast. Aili oli kindlal palgatööl ja Kristjan teenis aasta peale kokku sama palju kui Aili, aga pankadele ei meeldinud Kristjani sissetuleku ebastabiilsus.

Viimsi pere jõukas elu varjas kohutavat abielu. Tappev rusikalöök lõpetas kõik

Mõni nädal enne surma ostis Annika (48) Viimsisse kalli ridaelamuboksi, kuid koduneda ta seal ei jõudnudki.

Kvaliteetaeg rahva rahaga: valitsusjuht Ratase uhked õhtusöögid, rohked kingitused ja „joogid autosse"

Jüri Ratase valitsuse aegsed dokumendid näitavad, kuidas peaminister lasi heldelt oma lähikonda poputada. Ning loomulikult maksumaksja kulul.

Kristjan Port

Kristjan Port räägib, kuidas võimalikult aeglaselt vananeda. Umbes 15 aasta pärast on vananemisega seotud probleemid minevik

"Võimalikult aeglase vananemise võti on liikumine," toob Tallinna ülikooli spordibioloogia professor Kristjan Port (60) välja tõsiasja, et lihaste hääbumisega kaasneb kogu keha allakäik. Ta ütleb aga sedagi, et mitte enam väga kauges tulevikus saab vananemist pärssida ka apteegist ostetud ravimiga.

Suur Isamaasõda: partei hall kardinal meelitas Seedri Isamaa juhiks, nüüd aga tahab temast lahti saada

Erakonnas Isamaa käib võitlus mitte ainult võimu, vaid ka maailmavaate pärast. Rahvasaadik Ladõnskaja-Kubits tõstis eestseisuses üles peasekretär Sibula personaalküsimuse. Parteiboss Seeder soovitab Parempoolsete tiival lõpetada Isamaa lõhkumine või lahkuda parteist.

Tippmodell Agne Vaher beebi sünni järel kiirelt supervormis: geenidel on mu figuuriga vähe pistmist, kaunis välimus on raske töö tulemus

„Lava on mu hing ja kirg. See värin ja ärevus, mis mind enne moeetendust valdab, on lihtsalt super," õhkab modellist noor ema Agne elevusega ajakirja Beebi kaaneloos.

Tallinna kesklinn

Kinnisvaraanalüütik selgitab: kas ja kuhu tasub praegu korterit osta? Mida seejuures jälgida?

"Ma olen mõelnud, et mis saaks siis, kui KredExi käendust ei saaks enam Tallinnas kasutada. Ääremaastumine sellega ei peatuks, kuid kindlasti aeglustuks," sõnab Arco Vara kinnisvarabüroo analüütik ja kutseline hindaja Mihkel Eliste.

Häirekeskus

Tere, mis päev täna on?" Sarihelistajad teevad numbrile 112 tuhandeid kõnesid aastas

Häirekeskus püüab leida abi inimestele, kes ei vaja kiirabi, kuid kelle pidev 112 helistamine annab märku abitusest.

mesilane

ÄRA RAPSI ASJATULT | Neid nippe kasutades vabaned naadist ja võilillest oma aias kindlasti!

Kaks umbrohtu, mis aednikku kõige enam ärritavad on naat ja võilill. Kõik pole kadunud, neistki saab vabaneda! Lisatud 2 levinud soovitust, mis tegelikult ei tööta

RETSEPTID | Liha ja šašlõki kõrvale: kuidas marineerida ja grillida köögivilju?

Kui lihamarineerimise lemmikretsept on igal grillisõbral kindlasti juba käe sisse töötatud, siis lisaks grillitud lihale, kalale või mereandidele tasub grillile tõsta ka köögivilju. Lisaks armastavad köögiviljad juustu - neile maitsetele koos mõeldes ei jää muud üle, kui korraks neelatada ...