Morgani arvates loobus Biles võistlusest hoopis vigastuse tõttu, mis tal soojendushüppel juhtus. "Kas vaimse tervise probleemid on nüüd esimene pähe tulev vabandus, mida halva soorituse eest tippspordis kasutatakse? Naeruväärne. Lihtsalt tunnista, et sul läks halvasti, tegid vigu ja proovid järgmine kord parem olla. Lapsed vajavad tugevat eeskuju mitte sellist jama," kirjutas Morgan Twitteris.

Sellega aga kriitika ei piirdunud. Morgan jätkas enda Daily Maili kolumnis. "Sa pole olümpial üksinda, SImone. Sa oled osa USA koondisest. Sa esindad USA-d. Sadu miljoneid inimesi loodavad sinu peale. Rääkimata sponsoritest, kes on maksnud sinu toetamiseks miljoneid," avaldas Morgan arvamust.

Morgan on eelnevalt kritiseerinud ka Naomi Osakat, kes French Openi vaimse tervise probleemide tõttu pooleli jättis.

Biles ise selgitas loobumist järgmiselt. "Pean keskenduma oma vaimsele tervisele. Peame kaitsma oma vaimu ja keha, mitte lihtsalt hüppama areenile ja tegema, mida maailm meilt ootab. Ma ei usu endasse enam piisavalt. Võibolla on asi vanuses. Me pole lihtsalt sportlased. Oleme lõppude lõpuks inimesed ja vahel tuleb samm tagasi astuda."