Lisaks romantilisele loodusele, avastab Edvin kohaliku mikromaailma, mis iseloomustab ühte toredat Eestimaa suve, kust ei puudu kõiksugu vereimejad - sääsed, puugid, kihulased - sekka ka mõni kaunis ööliblikas, imehästi. Pärast koju jõudes sügeled igalt ja tänad jumalat, et tagasi kodus oled.

Elar Vahter ütleb oma muusikavaliku kohta nii: "Praegu on selline periood elus, kus ma ülemäära palju muusikat ei kuula, seepärast sobrasin veidi minevikus ja vaatasin, mida ma õieti kuulanud olen. Valikut tehes sai määravaks märksõna SUVI"

Sooäär-Vaigla-Ruben trio - Tuljak
See lugu oli 6-7 aastat minu telefonihelinaks, ilmselt seepärast, et meeldis mulle. Ja pealegi, mis suvi see on ilma "Tuljakuta".

The Beatles - Lucy in the Sky with Diamonds
Eesti suvi ja loodus oma robustselt romantilise muutlikkusega ongi imedemaa. Ja tähed on sellepärast lahedad, et me nendeni kunagi ei ulatu.

Culture Club - Karma Chameleon
Lapsepõlves vaatasime koos õe ja vennaga seriaali "A-rühm" ja ühes osas (või isegi mitmes..) astus üles Boy Goerge ja laulis laulu "Karma Chameleon". Seda kuulasime hiljem kassetilt ja mäletan, et see muusika pani meid tantsima Ma olin siis 6-8 aastane ja Boy George oli minu jaoks lahe mees, tahtsin tema moodi olla. Täna ma seda enam ei taha.

Bob Dylan - Hurricane
Fännasin kunagi klassikalist poksi, võibolla isegi siiani ja koos Bob Dylaniga avastasin ühiskondliku ebaõigluse (kuskil 6.-7. klassis või midagi sellist). Mehest, kellest lauldakse, on tehtud ka film "The Hurricane". Täitsa meeldis.

Don’t worry - Playing For Change - Song Around The World
Siis kui elad koos kolme inimesega 15 ruutmeetrises ühiselamutoas. Või kui naaber käib närvidele.

Nina Simone - Ain’t Got No I’ve Got Life
Kõik vajalik on juba olemas.

Bobby Mcferrin Circlesong 7
Kui kogemata on juuli lõpus või augusti algul 30 kraadi sooja.

A-WA - Habib Galbi
Kunagi teatrikooliajal käisid Viljandi folgil. Araabia on hää.

Dropkick Murphys - I’m shipping up to Boston
Siis kui ma õppisin veel Mereakadeemias ja arvasin, et minust saab piraat.

Dagö - Tartu Tenniseklubis
Selles loos on midagi.

AC/DC -Highway to hell
Selle bändi avastasin 7.klassis tänu oma parimale sõbrale. Olin siis mõnda aega rokkar. See lugu sobiks matustele või ja miks mitte ka Suvitusromaani lõpulooks, eriti parasvöötmes.