„Hoone suured haljastatud terrassid ja roheline linnaväljak hakkavad avanema Tartu mnt poole ja pakkuma lennujaama poolt tulijaile kauneid vaateid praeguse tühermaa asemel. Uus arendus toob Tartu maantee äärde modernselt lahendatud rohelist linnaruumi, mida seal praegu napib," tõi Fausto Capitali omanik Sven Mihailov välja arenduse olulisuse.

Üürnike üha kasvav huvi Fahle büroopindade vastu julgustas äri- ja elukvartalit veelgi laiendama ja siia uusi rohemaju juurde planeerima. „Tartu mnt 84b hoonest saab keskkonnasõbraliku ehituse kvaliteedimärk, mis ühtib kogu Fahle Pargi säästliku rohelise ja nutika kontseptsiooniga," rääkis Sven Mihailov.

Tegemist on esimese täielikult puitkonstruktsioonidest rajatava kõrghoonega Eestis, mille ehitust konsulteerivad kogemustega insenerid Šveitsist. Hoone tuleb energiasäästlik ja seal hakatakse kasutama päikeseenergiat ning koguma vihmavett. Ühtlasi asub Tartu mnt 84 B ühistranspordiga hästi ühendatud kohas ja on mugav ka kergliiklejatele, siia luuakse ratta- ja tõuksiparklad koos dušširuumiga ning kohad elektriautode laadimiseks. Autoparkla viiakse kahe korrusega maa alla.

Hoone looja Margit Aule KAOS Ahitektidest märkis, et rohelus, klaas ja paekivi kujundavad Fahle keskkonda, uus hoone lisab uue elemendina puidu, mis lisab veelgi hubasust. „Hoone maapealsed kaheksa korrust hakkavad suurte terrasside kaudu astmeliselt alanema kuni neljanda korruseni, jättes õhulise üldmulje. Kontoriruumiga saab liita suured terrassid, kust avanevad kaunid vaated linnale ja Ülemiste järvele ning kuhu saab lisada haljastust, klaasist talveaedasid või saunu," kirjeldas Aule uue hoone erilisi võimalusi.

„Hoone esimesele korrusele tulevad kohvikud ja äripinnad, mis avanevad rohelisele majaesisele linnaväljakule. Maja ülemised korrused on büroode päralt ning ettevõtete sisese suhtluse soodustamiseks saab üks ettevõte endale terve korruse rentida. Kontoriruume saab jagada vastavalt soovile väiksemateks tubadeks või kasutada avatud kontori põhimõtet," rääkis Mihailov.