Elina Masing õppis tantsukunsti Tallinna Balletikoolis ja TÜ Viljandi Kultuuriakadeemias. Ta on vabakutseline satanistist kunstnik, kelle loomingus on keskne vastuoluliste teemade tõstatamine provokatiivsel ning tihtipeale naeruvääristaval moel. Elina Masing on tuntud ka oma muusikalise alter ego Valge Tüdrukuna. Oma varasemates projektides on autor uurinud vaatemängulisust, naiiveksperimentaalsust ning näilist valikuvabadust kui manipulatsiooni ja moraali küsimust.

Elina muusikavalik on järgmine:

Viktor Tsoi - Ootame muutusi
Muutused, mis on etenduse alus, olid teemas juba kevadel, kaua enne seda kui tuli idee võtta kampa Jaan. Ühes proovis eksperimenteerisime keeltega ehk siis liikusime a. selge - verbaalne keel to the b. teine keel - viipekeel to the c. jne. Ruslan (lavastuse dramaturg) lasi meile siis lambist seda lugu koos videoga. Epic: millise energiaga see tüüp viipleb, vene viipekeel omas leivas ning muutuste ootamine (nagu meie praegu).

Özgür Baba - Dertli Dolap
Mul oli kunagi kui ma veel ülikoolis käisin eraldi õppimisbiidi playlist “Music for You my Goddess” (jah). Üks sümpaatne soolo, aga samas ka väga hea background materjal.

Jakazid - Cillet Bang, The “Hardcore Cleaning Sensation”
Lapsepõlve lemmiklaul.

Christina Aguilera - Beautiful
See on mu elufilosoofia, Valge Tüdruk oma alguses ja kuidas end tulevikus näen.

Maris Pihlap - Girl
Kunagi nägin Marist öösel Viljandi tänaval kellegagi jalutamas. Kui ma kuulan seda laulu, siis vist mõtlen sellele, et Maris kirjutas selle laulu sellest ööst ja ma oleksin nagu ka osa sellest romantikast.

manna - PURPLE MOON
TMW2021 silma jäid riideid maha koorivad naised, kätte jäi kingikott nätsuga ja kõrvu jäi “Under the purple mooooooon…”.

Samas “Walking down the street I can’t find something to eat” kummitab ka 24/7. Ühesõnaga, manna on love peace in our hearts!

Danny Elfman - It Only Makes Me Laugh
Meenutab mulle Frank Zappa laulu “Why Does It Hurt When I Pee”, aga läheb kaugemale. Veel lemmikum on tegelikult Cat Stevensi “If you want to sing out”.

GRN - BOMBOCLAAT
Selle laulu sain ühest teisest projektist, seda pushis Masa (Hindrek Maasik) ja ma armusin KOHE. Kuulasime seda esikapeol ja mõned isegi tundsid ära selle loo. Ühesõnaga siuke kringel: kes teab, see teab.

Sarah Chadwick - That Feeling Like
Hale depressiivne laul alert.
Albumi kontseptsioon seisneb selles, et üks nukker naine ulub kuskil kolkas purjult oma kurbusest.

Peaches - Fuck the Pain Away
Peaches on lihtsalt harilik klassika, karakteerne lemmik. Tunnen uhkust kui keegi toob välja mingi sarnasuse meie vahel. Peaches on elu suurim inspiratsioon. Tema performance’ile läheks jalamaid ja lisaks veel täpselt praegune mood.