„Ma olen ise väga õnnelik ja rahul. Viimastel aastatel on mul vigastuste tõttu võistlusi vahele jäänud ja need ei ole minu jaoks lihtsad olnud. On suurepärane siin nüüd tagasi olla ja võistelda. Eelmisel aastal võitsin ju kvalifikatsiooni, kuid jäin vigastuse tõttu finaalist eemale. Suutsin nüüd varasema ebaõnne tasa teha. Mul on väga hea meel,” tunnistas Sildaru.

Sildaru tunnistas, et võrreldes kvalifikatsiooniga suutis ta veidike juurde panna. „Teisel sõidul muutsin esimest reili. Tegin 270 kraadi peale ja 270 kraadi maha ka. Treeningul paar korda tegin ja tuli paar korda järjest välja, kuid seejärel enam ei tulnud.

Viimasele ringile minnes olin mures, kas tuleb välja. Tuligi välja. Mihkel (treener Mihkel Ustav) ütles ka, et ainuke asi, mida ta viimasel ringil näha tahab ongi see trikk. Õnnestuski ära teha,” rõõmustas Sildaru.

Kvalifikatsiooni eel tunnistas Sildaru, et võistlusnärv oli päris suur, kuna viimasest võistlusest oli möödas juba kümme kuud. Finaali eel oli ta juba rahulikum.

„Hommikul oli hea olla ja sõin normaalselt. Tuju oli ka hea. Hommikul gondlis tantsisin ja laulsin. Võistluse eel tuli ikka närv ka ja väike pisar tuli silma, kuid tulin kõigega toime,” lisas ta veel.

Tulemused:

1. Kelly Sildaru (Eesti) 88,68 punkti
2. Sarah Höfflin (Šveits) 80,30
3. Johanne Killi (Norra) 78,32
4. Kirsty Muir (Suurbritannia) 74,46
5. Maggie Voisin (USA) 63,03
6. Mathilde Gremaud (Šveits) 50,79
7. Megan Oldham (Kanada) 36,97
8. Laura Wallner (Austria) 15,12