USA, Miamis, tuli eelmisel nädalal müügile uhke maja koos krundiga, mille eest küsitakse 31,75 miljonit dollarit. See häärber koosneb mitmest majast. Peahoones on 9 magamistuba ja sama palju vannitubasid. Praegune omanik sai selle 2000. aastal 7,5 miljoni eest ei kelleltki teiselt kui Madonnalt.

Kes aga on see omanik? Esiteks - tegu ei ole inimesega. Omanik on koer, täpsemalt Saksa lambakoer nimega Gunther. Veelgi täpsemalt Gunther VI. See ilus kinnisvaraobjekt on vaid osa Guntheri varast - tema väärtus on hinnanguliselt 500 miljonit dollarit.

Tundub absurdne? Guntherist ja tema eelkäijatest on kirjutanud väga paljud meediakanalid üle maailma.

Mida me koerast teame?

Gunther VI on Gunter III nö lapselapselaps, kes omakorda oli sakslasest hertsoginna Karlotta Leibensteini truu kaaslane.

1999. aasta LA Timesi loos kirjutatakse, et 90ndate alguses oli Gunther III lisaks hertsoginna lemmiklooma staatusele ka ühe populaarse Saksamaa disko-tantsu trupi liige. Seegi ei ole nali. Kui Karlotta 1992. aastal suri, siis jättis ta kogu oma vara koerale.

Tema testamendis oli kirjutatud, et vara peab rändama Guntheri vereliini pidi edasi. Niisiis, 1999. aastal sai isa päranduse Gunther IV. Toona oli selle väärtus 200 miljonit dollarit.

Aasta hiljem pani Madonna müüki oma Miami häärberi 7 miljoni dollariga. Ostjaks oli toona Gunther Corporation. Suured majandusmeedia väljaanded kajastasid toona, kuidas koer ostis Madonnalt maja.

Täna tegutseb Gunther VI. Väidetavalt reisib see koer eralennukiga, et aeg-ajalt käia oma Bahamal asuvas kodus. Tema või õigemini tema esindajad soovivad krunti müüa kopsaka kasumiga. Videost on näha, et Gunther VI soostus isegi mõneks hetkeks jätma selja taha tennisepallide ja oravate tagaajamise ning osales häärberit tutvustavas videos.