209 cm pikkune Veesaar sai platsile kümneks minutiks, mille jooksul võttis kolm lauapalli ja blokeeris ühe vastaste viske. Punktid jäid veel toomata, aga pühapäeval on Tallinnas Iisraeli vastu uus võimalus.

"Ülesanne oligi võita," ütles Veesaar alustuseks külma rahuga. "Aga kindlasti ülihea meel, et võitsime. Kohe sai alustada nii hea mänguga. Just võistkonna poolelt."

"Isikliku panuse poole pealt oleks võinud vise sisse minna, siis oleks kaks punkti ka kirjas. Aga muidu jäin väga rahule. Arvan, et kaitses ma väga hätta ei jäänud. Video pealt näeb muidugi üle, mis vead tegin. Lauapalle sain ka enam-vähem kätte. Ma olen rahul," lisas ta.

Veesaar eeldas nädala alguses koondisega liitudes, et heal juhul saab ta mänguaega paarkümmend sekundit. Võib-olla oleks Madridi Reali noortesüsteemi liige Saksamaa vastu platsil rohkemgi viibinud, aga vastased panid teisel poolajal väljakule koosseisu, kus puhast keskmängijat ei olnudki. Oma rotatsiooni pidi kohendama ka Eesti.

"Õnneks (esimest korda) mängu minnes jalg ei värisenud. Võrreldes suvise Islandi mänguga olin rahulikum," rääkis Veesaar.

Eesti omavanuste andekaim mängija on õnnelik, et koondisekaaslased on ta nii hästi vastu võtnud.

"Tiimikaaslased on väga abivalmid ja aitavad igal pool. Näiteks Rain Veideman andis poolajal mulle ja Rauno Nurgerile juhiseid, kuidas katteid panna. Kui kõik aitavad kaasa, siis on lihtne," sõnas Veesaar.