Rangnicki tööloa saamine viibib Brexiti järel karmimaks muudetud reeglite tõttu.

Tööloa saamine läheks kiiremini, kui Rangnicki profiil vastaks Inglise jalgpalliliidu Governing Body Endorsement nõuetele - selle kategooria alla käivad näiteks mängijad, kes on end tõestanud kõrgeimal rahvusvahelisel tasandil ning kelle palkamine annaks olulise panuse Inglise jalgpalli arengusse. Kuid on ka erinevad ajalised piirangud.

On otsustaud, et Rangnick eelnimetatud nõudeid ei täida, mistõttu peab talle tööloa andmise otsustama Suurbritannia migratsiooniameti erandite paneel. Kergem oleks tal tööluba saada, kui ta oleks juhendanud kahel viimasel aastal järjest või kolmel aastal viimasest viiest mõne tippliiga klubi, kuid Rangnick töötas RB Leipzigi peatreenerina 2018/2019 hooajal ning enne seda Leipzigi alles 2015/2016 hooajal.

Rangnicki ülejäänud töökohad viimase viie aasta jooksul on olnud RB Salzburgi ja RB Leipzigi jalgpallidirektor ning viimati Moskva Lokomotivi spordi- ja arendusdirektor.

Tööloa saamisega polnud probleeme näiteks 2. novembril Tottenhami peatreeneriks nimetatud itaallasel Antonio Contel, sest ta oli viimase viie aasta jooksul juhendanud Milano Interit ja Londoni Chelseat.

Manchester Unitedi ametnikele on öelnud, et Rangnick ei saa veel ilmselt klubi tüüri ette asuda enne selle nädala lõppu. Pühapäeval sõidab United külla Crystal Palace'ile.