Meeste seas tuli lumelaual Eesti meistriks Mario Visnap, teine oli Paul Zupping ja kolmas Robin Valdmets. Naiste seas võitis Minni Õunmaa, kes edestas Liisa Kristjuhanit ja Kaileen Leisi.

"Väga lahe võistlus oli, selline ootamatu hüpe vette minu jaoks. Täitsa naljakas oli suuskadel võistelda. Tore, et selline võimalus tekkis," ütles peamiselt treenerina tegutsev Õunmaa.

Lumelaua EMV naiste esikolmik

Meesjuunioride seas oli parim Joonas Reimers, kes edestas Gregor Partsi ja Joosep Mardisood. Naisjuunioridest tuli Eesti meistriks Berit Raun, Maarja Liis Rahumeel oli teine ja Laura Anga kolmas.

Freestyle-suusatamises tuli Eesti meistriks Stefan Sorokin, kes edestas Sigvard Jõerandi ja Mihkel Ustavit.

"Võistlusega jäin väga rahule, oli äge õhkkond ja ka palju erinevaid heal tasemel sõitjaid. Neljast katsest kolm õnnestusid ja maandusin ka esimest korda cork 12 ära! Kerge närv oli sees, aga õnneks mitte nii hull kui Kiviõlis. Homsele slopestyle võistlusele lähen vastu keskendunult ja tahan endast parima anda. See hooaeg on plaanis osa võtta veel ka FIS Baltic Cupist ja võib-olla ka Soomes Levi finaali võistlusest," ütles tänavu ka noortesarja võitnud Stefan Sorokin.

Stefan Sorokin, Eesti meister freestyle-suusatamises

Naiste seas tuli Eesti meistriks Lisethe Kruus, hõbe Simona Revjaginile ja pronks Minni Õunmaale.

"Võistlus oli tore, tundub, et lastele ka meeldis. Ei olnud mingit hullu venimist, mis oli hea. Aga rohkem mul võistlemisplaane pole - õpetan lapsi märtsi lõpuni. Polnud plaanis üldse võistelda see aasta, aga võibolla homme uuesti," avaldas Õunmaa enne homseid Eesti meistrivõistlusi slopestyles.

Big Airi freestyle-suusatamises tuli juunioride Eesti meistriks Oliver Vorsmann, Artur Ress oli teine ja Kaur Birk Eding kolmas.