Iirimaa meedia teatel oli 33-aastane vabavõitleja sõitmas ringi Lääne-Dublini kandis, kui politsei otsustas mehe kinni võtta. Süüdistuste kohaselt sõitis McGregor liikluses ohtlikult. Mis täpsemalt politseile silma jäi, pole avaldatud.

Kohalik politsei otsustas arestida McGregori ligi 170 000 eurot maksva Bentley Continental GT sõiduki, kuid peagi tagastati auto siiski iirlasele. Irish Independenti andmetel võeti sportlane vahi alla ja talle esitati süüdistus hooletus sõitmises. McGregor pääses seejärel kautsjoni vastu vabadusse. Ta peab aprillis ilmuma Blanchardstowni ringkonnakohtusse. Süüdi mõistmise korral ootab iirlast ees kuni 5000 euro suurune rahatrahv ja/või kuni kuuekuuline vanglakaristus.

McGregori esindaja kinnitas, et iirlane võeti politsei poolt kinni. Ühtlasi lisas ta, et iirlase alkoholi- ja narkotest osutusid negatiivseks.

Irish Independent kirjutab, et McGregor on varasemalt koguni 18 korral mõnes väär- või kuriteos süüdi mõistetud. Peamiselt ongi juhtumid olnud seotud liikluseeskirjade rikkumisega.

McGregor käis UFC puuris viimati mullu juulis, kus Dustini Poirier võitis teda tehnilise nokaudiga. Iirlase saldoks UFC-s on 22 võitu ja kuus kaotust.