Mis aga toimub koolijuhi peas, kes kasutab koolikontserdi reklaamimiseks okupatsioonisümboolikat!? Aguri sõnul on kontsert NSVL estraadi näol "kingitus Venemaale" - kas austatud koolijuht ka kordagi mõtles, kuidas Vene meedia seda tõlgendada võib? Eestlaste okupatsiooninostalgia on kindlasti huvitav teema vene hästitöötavale propagandamasinale.

Olen kurb ja ehmunud, sest avantüüri on kaasatud koolilapsed. Kindlasti väga ajalooteadlikud ja nutikad, aga siiski mõjutatavad. Mina emana ei sooviks, et minu laps laulaks (ükskõik kui hästi) sirpi ja vasarat kandva lipu ja vapi all.

Ma ei mõista ka, kellele kontsert suunatud on? Kui eesti venelastest publikule, siis tundub see vägisi keskerakonna valimiskampaania avapauguna Tallinnas. See ei ole mingi saladus, et Tallinna linnajuhid aastaid haridusasutuste kaudu valmiskampaaniat on teinud. Taolises võtmes on see aga jahmatav. Keskerakonna senist tegutsemist vaadates oleks see mõistetav- Hendrik Agur sai kena koolimaja ja nüüd peab ka midagi vastu andma. Huvitav, kas Mihhail Kõlvart kontserdi avakõne ka peab? Loodan siiralt, et koolijuht Agur mõistab ning eemaldab selle kontserdi sisust ja reklaamist kõik, mis kuidagi vihjab nõukogude okupatsioonile. Aega vigade paranduseks veel on!