Tema kõrval on inimene, kes seisab muusikalise poole eest, tegeleb tehniliste küsimustega ja seab alati esiplaanile Birgiti vajadused.

„Nüüd on hea, et sõbrad ja töökaaslased on minuga koos ning saan ka vabal ajal või õhtusöögilauas rääkida, mida võiks teha. Igaühel ei pruugi sellist võimalust tekkidagi,” ütleb Birgit. Õigus, igaühel ei pruugi sellist võimalust tullagi.

Eks see kõige raskem osa ongi aru saada, kas õnn on nüüd käes või tuleb seda edasi otsida. Sirje ja Teet Kallasvee olid tutvumise ajal mõlemad üle neljakümne aasta vanad ja abielus (mitte omavahel). „Mulle on mitmeid kord öeldud, et vahetasin oma igas mõttes kindlustatud ja turvalise elu suhte vastu, mis ehk samaväärset kindlustatust ei paku,” räägib Sirje Kallasvee tänases LP-s (lk 14) oma tulevase abikaasaga tutvumisest, millest sai tõeliselt suur ja ilus, kuid traagilise lõpuga muinasjutt. Olles olnud vähem kui aasta abielus, teinud end kohustustest vabaks ja seilanud mõned kuud purjepaadil ümbermaailmareisil, mis pidanuks kestma aastaid, selgus, et Teet Kallasveel on vähk ning elada jäänud vaid mõned nädalad. Sel nädalal möödus Haapsalu endise linnapea Teet Kallasvee surmast aasta. Kogu selle külmavärinaid tekitava loo peale ütleb tema lesk Sirje Kallasvee: „Ei saa öelda, et saatus oli ebaõiglane, võttes ta minult ära. Saatus oli helde, et ta andis mulle need hetked temaga.”