Toimetajate küsimustele muutuse põhjustest ma pole vastanud, ega mul olegi vastust.

Selge on, et kära tviidi ümber on vaid tilgake ammu voolanud jões, ehkki käepärane võimalus neile, kes võimalust ootasid. Taga on enam kui kaks põnevat ja sisutihedat tööaastat, millest saadud teadmisi-kogemusi ei oleks olnud võimalik saada kusagilt mujalt. Ka selle eest olen tänulik. Selle tee lõpp algas aga juba enam kui aasta eest, enne, kui keegi pani liikvele valelikud kuulujutud, mida eesti meedia otsustas sosinate tõepärasust kontrollimata võimendada. Järgisin kantselei PR-nõuniku nõuandeid, vaikisin.

Minu piir tuli vastu, kui lähedalt liikvele saadetud laim jõudis rahvusvahelisele areenile, ja samas mu koduõuele. Ükski töökoht ei saa olla nii tähtis, et selle hoidmiseks lasta end lõputult laimata, oma peret oma koduõuel mõnitada. Loodan, et eestlaste seletamatu vaen ja lintshimishimu oma inimeste vastu ei saa meie rahvale saatuslikuks. Üks infosõja lahing on meil oma meedia abiga jälle kaotatud, sellest on kahju. Seda kõrgemalt hindan teid, kes vaenamistega kaasa ei lähe.

Ja veel olen tänulik, et sain töötada selliste toredate ja tarkade inimestega nagu Piret Pert, Rika Margat, Mall Gramberg, Margus Laidre, Heli Suvi, Erki Holmberg, Villu Kask ja mõnedki teised.

Aitäh."