Majandus-ja kommunikatsiooniministeerium kohustas tellijana Tallinna Sadama tütarettevõttel tooma Väinamerele neli uut parvlaeva 1. oktoobriks, 2016 aastaks. Detsembri lõpuks jõudis läbi häda üks laev kohale, hooldust vajavana ja pidevalt putitamist nõudvana. Selline oli meie eelmise ja üle-eelmise valitsuse haldussuutlikkus, selle üle rõõmustada saab ainult inimene, kes peab korruptsiooni mõistlikuks riigijuhtimise vahendiks.

Riigikogu esimees võiks aru saada, et parvlaevasaagaga on Eesti kui õigusriik saanud väga tugeva löögi. Kui meid seaduste ja lepingute täitmine enam ei huvita, siis tuleb see avalikult välja öelda.

Eesti riik ei saa oma 100. sünnipäeva künnisel kuulata Eesti poliitikute aplodeerimist, et küll me oleme head, suudame aastal 2017 hiidlasi mandrile ja tagasi sõidutada. See peaks olema elementaarne teenus. Plaksutada oleks mõistlik siis, kui meie ühelegi tööinimesele Eestis alla 1000 eurost palka ei maksaks. Siis peaks üks tõeline sotsiaaldemokraat rõõmustama! Mitte aga reformierakondlaste skeemitamiste ja oma vigade varjamiseks...