Olen juhtinud partnerina advokaadibürood ja Riigikogu majanduskomisjoni, olen olnud parlamendi saadik Eestis ja Euroopa Liidus. Tõsi, ministri kogemust mul pole, aga minu hinnangul ei ole primaarne mitte see, et poliitik teab, kuidas asju senini on tehtud, vaid et tal on visioon, kuidas asju edaspidi teha võiks. Kuidas me süsteemi värskust toome, kui me väljastpoolt riigijuhtimissüsteemi inimesi ei kaasa? Palju ägedaid asju on tehtud inimeste poolt, kel pole kogemuse taaka. Olen alati avatud uutele ideedele ja ümbritsen end inimestega, kellel on visioon Eesti arenguks. Kindlasti on nende seas nii inimesi, kellel on pikk riigijuhtimise kogemus kui ka neid, kes on end varasemalt muudel aladel tõestanud.

  • Juhtida ei saa "advokaadibürood kui niisugust" ega olla "parlamendisaadik kui niisugune". Juhtida saab konkreetset advokaadibürood tema konkreetsete kaasustega, konkreetsete partnerite ja klientidega. Ka parlamendisaadik lihtsalt ei "olda", vaid selles ametis tehakse midagi ära, algatatakse ja lõpuks saavutatakse midagi konkreetset. 
  • Niisamuti ei saa juhtida "erakonda kui niisugust". Reformierakonnal on praegu tohutult probleeme, seda erakonda "juhtida" tähendab esiteks näha neid probleeme tõesti probleemidena ja teiseks...