Puhka rahus, TTV – see oli suurepärane kollektiiv, kes tegi omasaateid võrratult väiksema raha eest kui ERR ning oli sealjuures osade formaatide puhul riiklikust monstrumist kordades üle!

Riisalu muutus klouniks Kõlvarti tsirkuses

Linnapea Kõlvart on tänaseks pälvinud juba ja paljude seniste Keskerakonna vastaste heakskiidu. Äriringkonnad loodavad, et lohisev asjaajamine linnas muutub kiiremaks. Reformierakonna valijad kiidavad heaks kõik Mihhaili väljaütlemised EKRE suunal ning otse loomulikult ka TTV sulgemise.

Telekanali amputeerimine produktsioonifirmaks näitas Kõlvartile samas, et abilinnapeadele ei saa väga loota. Riisalu ei suutnud talle antud ülesannet täita. Asjade loogiline käik oleks olnud TTV tegevus lõpetada uue aasta alguses, teavitades sellest nii töötajaid kui avalikkust. Tehes seda eelarve arutamise käigus, läbi volikogu.

Linnapea ilmselt oleks ise valinud selle tee, kuid abilinnapea Riisalu tahtis kannuseid teenida, ning et TTV juhatuse liige Pukk ei tahtnud ega suutnud sihtasutuse eelarves tekkinud puudujääki kärbetega nulli saada (osteti, sisuliselt pankrotis olles, veel 30 000 eest mingi filmi näitamisõigused!) siis valiti soliidse käitumise asemel selline pooltoores lahendus. Pukk ja Riisalu säilitavad oma kopsakad töötasud nõukogu esimehe ja juhatuse liikmena, kuid TTV tegevus on paralüseeritud.

Riisalu muutus klouniks Kõlvarti tsirkuses. Ma pakun, et selline saatus ootab ees veel nii mõndagi Tallinna juhtametnikku ja poliitikut.

Kõlvart toob koalitsiooni Reformierakonna