Küsitlused täna võivad anda peaministriparteile illusiooni, et ollakse õigel teel. Ning suures plaanis võttes sel teel ka ollakse. Kuid kui kõik sotsiaalses plaanis tehtud muudatused suudab enda kasuks pöörata uue põlvkonna absoluutselt kõige säravama tähe Jevgeni Ossinovski juhitav erakond, siis tekib küsimus: milleks meile see venemeelne ja ebamäärane Keskerakond?

Et alustada algusest, tuleb lugejale lahti seletada skeem, kuidas parteides noori edutatakse.
Taavi Rõivas kleepis noorparteilasena usinalt plakateid ja sai kokkuvõttes segaste asjaolude tulemusena peaministriks. Rumal rahvas oleks teda talunud ka järgmiste valimisteni. Sest Eesti valija on pehmelt öeldes rumal. Plakatikleepijad ongi saavutanud võimu normaalsete inimeste üle.
Õnneks sai intelligentsel Jevgeni Ossinovskil Taavikese arrogantsusest kõrini ning ta vahetati välja.
Lugege nüüd veelkord: Ossinovskil sai kõrini... IRL oleks talunud keda iganes, sest omada oma tänase reitinguga omada viit ministrit valitsuses on totaalne jackpot! Laseme uurakile kui vaja...
Minu point on selles, et kui peaminister Ratas jätkab kuni järgmiste valimisteni Jevgeni Ossinovski agenda elluviimist, siis ei vaja enam keegi Keskerakonda, ratasest rääkimata. Sest milleks kremlimeelne rattajooks, kui on homomeelne sotside rüselus?

Point on: IRL tuleb valitsuses välja vahetada. Reinsalu kontroll justiitssüsteemi üle tuleb kaotada ning selle koha peaks võtma parteitu, juuras vähemalt magistrikraadi omav autoriteetne persoon.
Oleks aeg lõpuks avalikkuse ette tuua ka Reformi ja IRL-i koostöös toime pandud kuriteod avalikus sektoris. Valge kampsun on ju tegelikult plekke täis!

Kui justiitssüsteemi jääb jätkuvalt haldama Reinsalu, siis pole Keskerakonnal 2019. aasta parlamendivalimistele mõtet üldse minna. Riigiprokuratuur leiab, laiendab ja toob avalikkuse ette kõik Keskerakonna ning tema liikmetega seotud kriminaalasjad, mis ei pruugi küll kinnitust leida, kuid toimivad sõltumatu prokuratuuri tegevuse tulemusena valimiste ajal erakordselt efektiivselt.
Kus on muudatused riigiaparaadis?

Ratase valitsus jätkab olukorras, kus enamik ametnikest on pärit Ansipi ja Rõivase aegadest. Mitte ükski ametnik Ansipi või Rõivase aegadest ei pea Ratast peaministriks. Nad on lojaalsed sellele, kes nad ametisse aitas. Vastavalt siis kas Reformierakonnale või Ansipile.

Jüri Ratas, kui sa ei muuda aparaadi koosseisu, siis muudab see koosseis varsti sind! Alina Tubli kombel pole otse näkku vaja peksta, kuid jalaga tagumikku peaksid saama küll need, kes enne sinu ametisse astumist Keskerakonda maapõhja manasid ning seostasid Keskerakonna reeturluse ja rumalusega.

Ratas, sa oled väga lähedal sellele, et sind samastataks vihatud ja põlatud Rõivasega!

Tegele rohkem sisepoliitikaga kui välispoliitikaga. Viimane ei sõltu sinust mitte mingilgi moel.

Et mu lapsed siia riiki elama jääks, selleks oleks vaja iseseisva Eesti peaministrit ja valitsust, mis tegutseb oma rahva, mitte suurriikide huvides. Rinderiigis ei taha mitte keegi elada.

Vähemuste poolt delegeeritav ühiskond pole jätkusuutlik. Põhiseaduse kohaselt peaks olema Eesti riigi absoluutne ja ainus prioriteet rahvuse, keele ja kultuuri säilimine. Põhiseadus ei räägi lesbidest, neegritest või zoofiilide õiguste tagamisest. See kõik on vähetähtis. Tähtsad peavad olema minu lapsed ja nende areng. Kui see nii pole, siis pole mul seda riiki vaja.