Nüüd aga selgitab Mäggi Paju kiiret lahkumist jutuga, et too oli nagu kiirabi, kellega lepiti juba alguses kokku, et tegevjuhi tööd jagub kõige enam ministriameti lõpuni. Paju olevat talle antud ülesannetega kiiremini hakkama saanud. Kevadise jutu järgi sai Paju ülesandeks äri arendamise ja kasvatamise, nüüd aga ütles Mäggi Postimehele kummalise lause, mis viitab, et koos Pajuga arendamisest-kasvatamisest ei saanud asja: „Tema ei tahtnud oma klientidest loobuda ja meie, või noh, Powerhouse ei taha ka oma klientidest loobuda.”

Minister peab enda ja Powerhouse’i vahele tõmbama selgema vahe kui praegu. Sellest on vähe, et Mäggi ei kuulu enam oma firma juhatusse.

Lühidalt, Mäggi jutt kubiseb Powerhouse’i küsimuses vastuoludest. See on väga halb, sest ministrina tegeleb ta ka eurotoetuste jagamisega, mis võib huvitada õige mitut tema suhtekorraldusfirma klienti. Eriti teravaks läheb huvide konflikt alates 1. septembrist, kui Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) annab regionaalvaldkonna toetusskeemide haldamise üle riigi tugiteenuste keskusele (RTK). See keskus kuulub riigihalduse ministri ehk Mäggi haldusalasse. Säärases olukorras peab minister oma pere ja Powerhouse’i vahele tõmbama palju selgema vahe kui praegu. Sellest on vähe, et Mäggi ei kuulu enam oma firma juhatusse. Ta peab oma poliitikuajaks kindlalt välistama, et tema kui ministri otsused ei teeni tema ettevõtte huve.