Kahju, et Ratas laseb Repinskil Jõhvis vabalt laamendada. Keskerakond on endiselt poliitiliste toiduahelate ehitamise meister.

Jõhvi kaadripuhastuse põhjendused ei kannata kriitikat. Repinski enda väitel teeb ta tänuväärset tööd, kangutades lahti mugavustsooni kinni jäänud ametnikke ning luues oma meeskonda. Ent ta ise naaseb ju kohe-kohe vallavanema ametist riigikogusse – mingist oma meeskonnast ei saa seega juttugi olla. Mis puutub aga mugavustsooni, siis näiteks naaberomavalitsuses Kohtla-Järvel, mis on juba pikemat aega Ossipenko käpa all, munitsipaalasutuste töötajate 15–20-aastane tööstaaž linnajuhte ei häiri. Sama lugu on Narvas, mille bojaar, Narva vee-ettevõtte juht ja volikogu liige Aleksei Voronov äsja kaheks kuuks eeluurimise alla võeti, sest teda kahtlustatakse altkäemaksu võtmises. Repinski kaadripuhastuse peamine eesmärk on ikka toiduahelat ehitada ja inimesi endast sõltuma panna.

Narvas tabas Ratast, kes möödunud sügisel püüdis korruptiivseid keskerakondlasi korrale kutsuda, tagasilöök – Voronovi seltskond lahkus erakonnast. Kahju, et see Ratast niivõrd ehmatas, et ta laseb nüüd Repinskil Jõhvis vabalt laamendada. Poliitilised toiduahelad ja Keskerakond – kes neid suudaks lahuta’...