Reformierakonna valija soovib Keskerakonna lahkumist võimult ja idee Keskerakonda võimul hoida ei saa meilt tuge. Tallinnas tuleb sulgeda Tallinna TV, lõpetada venekeelse propaganda ostmine ja maksumaksjale soodsamaks muuta Keskerakonna ning Sõõrumaa koolide tulusad lepped. Kui keegi kandideerib valimistel ning on valmis Keskerakonda võimul hoidma, ka puuduva ühe häälega, siis kindlasti ei ole see Reformierakonna pooldajate ja enamiku linnakodanike huvides.

Tallinna tulevik sõltub suurtest ideedest – Tallinn-Helsingi tunneli idee rakendamisest, kas me saame linna mille kahe liiklemistunni ulatuses on viis miljonit inimest?

Kas me rajame moodsa trammivõrgu, meie soov on Haabersti, Mustamäe, Lasnamäe ja Pirita suunal, Keskerakond aga seisab osale vastu. Ning kas Tallinnas tulevikus algab eestikeelne õpe lasteaiast, et oleks üks keeleruum Eestis ning kõigil paremad võimalused edule? Keskerakond on sellelegi vastu.

Neile, nagu teistele vasakpoolsetele sobib mõte Eestis eesti keelest kui võõrkeelest. On palju sisulisi põhjusi, miks Keskerakond peab Tallinnas lahkuma.

Tallinna kodanikud ei vaja nende jätkamist või abikäsi selleks, olgu põhjused millised või mitmemillised tahes.