Puidutöötlemisfirma varustajana töötav Andrus Raissar oli edukas ka kahes Mister Estonia 96 eelvoorus, pälvides nii Mister Businesman 96 kui Mister Merehärg 96 tiitli.

Reedel näitasid üheksa misterikandidaati ennast Tallinna ööklubis Dekoltee spordi-, kalamehe- ja teksariietuses. õhtut juhtisid Mart Sander ja Helene Tedre, vestlusvoorus räägiti nii ufodest kui ärist. Zhürii läks Eesti esinduslikumat meest välja selgitama pärast peotantsuvooru.

Misterivõistluse lavastaja Tiina Bubnovi ütles, et kandidaadid hakkavad vabanema valehäbist ja muutuvad publiku ees aina julgemaks. Ta lisas, et tänavu mahtus pretendentide vanus 18 ja 27 eluaasta vahele.

Lavastaja hinnangul annab misterivalimine noormeestele võimaluse kohtuda uute inimestega ja esineda suure publiku ees. "See paneb talendi proovile ning noored mehed saavad võita suure publiku tähelepanu ja poolehoidu," kinnitas ta.

Misterivõistluse lavastaja tunnistas, et tema ülesande tegi oluliselt kergemaks kandidaatidega poolteise kuu pikkuse koostöö vältel saavutatud hea inimlik kontakt. Tänavu sattusid kokku äärmiselt koostööaltid noormehed, kinnitas lavastaja.

Tiina Bubnovi sõnul peab misterikandidaat olema tasemel nii vaimselt kui ka füüsiliselt, ainult sel juhul on loota edu rahvusvahelistel misterivalimistel.

Andrus Raissar esindab Eestit suvel Suurbritannias Mister World 96 ja septembris Taanis Mister Euroopa valimisel.

Kolm aastat misterivalimiste korraldamisel osalenud Helene Tedre leidis, et teda hoiab ürituse juures hea meeskond ja suurel laval saadav esinemiskogemus. Omal ajal missivalimistel kaasa teinud Helene Tedre kinnitas, et kogenud konferansjee annab julgust ka kandidaatidele. Ta lisas, et noormehed on eelvoorudest alates palju arenenud.

Helene Tedre arvates tulevad noormehed misterivalimisele puhtast edevusest, osa tahavad siit edasi minna modellivõistlustele või saada näiteks televisioonis saatejuhiks.

1992. aastal alguse saanud Mister Estonia valimisi korraldab AS Heja Jaan Kõrsmaa juhtimisel.

KIRSI KENDER