PLUSS
<h5><b>Aldo Järvsoo </b>Embassy of Fashion disainer</h5>
Näiteks riietuse puhul on viimase viie aastaga pilt märkimisväärselt muutunud, kuigi naistele jääb Eesti mees veel selgelt alla.

Varem olid asjalood Euroopa pealinnadest, kasvõi Skandinaaviast, ikka väga erinevad. Aastatega oleme muutunud märksa euroopalikumaks. Inimesed reisivad palju ja näevad kasvõi seda, et sandaale ei kanta sokkidega. Kuigi euroopalikud trendid meil tõesti veel väga ei kajastu.

Mul on muidugi niisugune eriala, et puutun kokku ainult hoolitsetud inimestega. Kahjuks see alati tänavapildis ei kajastu, mis on tegelikult nii naiste kui ka meeste puhul suhteliselt kurb. Küllap on see otseselt sissetulekutega seotud. Suurem mass ei saa endale endiselt kõiki häid asju lubada – kasvõi seda, et tegelikult peaks kord kolme nädala tagant juuksuris käima.

Kui oli majanduslangus, siis nägin, et esmajoones loobuti uute riiete ostmisest. Nüüd majanduse kasvamisega on olukord jälle paremaks läinud. Naised tahavad endale siiski rohkem head teha kui mehed ja on valmis endasse rohkem investeerima. 1