Kallis Isamaa ja Res Publica Liit!

Isamaaline jõulutervitus! Ja respublikaanlik kah! Kõigepealt tiivulised soovid. Soovin, et Estonian Air ikka tuleval aastal ka lendaks – Juhanile tublisti jõudu ja jaksu! Tean, et põlluministrile lennata ei meeldi, aga see pole veel põhjus liinide kinnipanekuks. Ja Jaagule kõvasti rahaõnne. Et see õpetajate palk tõuseks ikka nii, nagu räägitud, mitte ei peaks minema seda direktori käest pärast üle küsima. Ärgu päris kõiki maakoole ka Tallinnasse toogu, need lähevad siis ju Kõlvarti kätte. Ja ärge sel Jukul kogu Valli baari laske riigikokku tassida, las Ene käratab korra. Haput kapsast ja verist vorsti! Häid jõule ja ajame Eesti asja edasi!

P. S. Mardile soovime tervist.

Tervitusi eetikaparteile töörahvalt! Soovin ikka hüva reitinguõnne – aga ka seda, et turuliidri seisund latva ei hakkaks! Esimehele soovime kannatlikkust töörahva keele ja meele õppimisel! See siin pole mingi parlamentaarne assamblee, see on Harjumaa. Soovin, et saaksite tänavu ka oma pehmo-mainest lahti. Siis veel tahaks, et erakonna naiskogu nimi poleks Kadri, vaid Marianne. Ja ühtlasi soovime tugevat matemaatilist taipu, et kõik ilusad lubatud asjad ellu viies jõudumööda oleks. Nüüd üles, keda needus rõhub!

Kaunist Jeesuslapse sündi ja valgeid jõule!

Hei-hoo, Keskerakond ei joo! Soovin, et Edgar jõuaks vähemalt korra ise bussiga sõitma ja järgmisel aastal sõidaks jõulude ajal tasuta ka saanid. Soovin, et Pirita ja Viimsi liiklusblokaad murtaks kiiremini kui omal ajal Leningradi blokaad. Soovin, et parlamendisaadikutele rumalad sõnad liiga sageli suhu ei tule ja nad sõjalist riigipööret ei hakka teoks tegema, nagu üks segane tüüp lubas. Soovin, et järgmiste jõuludeni elaksime me rahastamisskandaalideta nagu mingis Bullerby võlumaailmas. Ehk õnnestub ka aasta ilma kellelegi mentorit määramata ja tõekomisjoni käivitamata üle elada ning peakontor jääb sedapuhku läbi puistamata. Esimehele tugevat tervist.

No pasarán ja rõõmsaid jõulupühi!

Ole ikka spordimees, mitte mingi tordimees! Küll siis kasukapuhastamine hõlpsamalt läheb. Lase nendel kinnistel suudel seal kaunite silmade all natuke kõnelda! Edu ka edaspidi Eesti filmikunsti uueks loomisel ja selleks katteallikate leidmisel! Soovime, et kell oleks täpne – siis pole vaja ministreil kiirustada ja mööda bussirada sõita nagu mingi Ikarus! Ja ikka rohkem reformi ja liberaalsust! Ära reitingu pärast liiga närvi mine, lase liigne õhk välja ja elame edasi! Ja valva ikka truult riigi rahakotti. Muide, 6. jaanuari paiku pidi tulema hommikumaa tarkade kogu Jeesuslast väisama. Krõbisevat verivorsti ja maagilist jõuluööd!

P. S. Leppige siis Silluga ka ära, eks!

Ja ämmale vii ka midagi – temal pole ju millestki kahju!