Prisma Peremarket sai Põhja politseiprefektuurilt suuliselt kinnituse, et 12. juulil aset leidnud sündmuse suhtes algatatud väärteomenetlus viidi läbi konkreetse müüja suhtes ning ettevõtet sellesse menetlusse kaasatud ei ole.

Prisma Peremarketi esindajad on avaldanud soovi tutvuda väärteomenetluse materjalidega, kuid seni ei ole see kahjuks õnnestunud.

Alkoholi müügi intsidendist alaealistele ei teavitatud sel päeval ei Kristiine Prisma juhtkonda ega keskuse turvatöötajaid. Esmase info, et taoline rikkumine aset leidis sai kauplus 14. septembril, kui saabus Põhja politseiprefektuuri kiri.

Kirjas seisis, et politsei tuvastas 12. juulil alkoholi müümise alaealistele ning et müük toimus ühes kassas, ühe müüja poolt, ühe minutilise vahega. Kell 20.42 müüdi pudel A. Le Coq õlut 17-aastasele noormehele ning kell 20.43 müüdi samuti pudel A. Le Coq õlut 17-aastasele noormehele. Kas tegu oli kahe erineva alaealisega või sooritas mõlemad ostud üks isik, kirjast ei selgunud.

Alaealisele alkoholi müünud müüja lahkus ettevõttest omal soovil enam kui kuu enne politseiprefektuuri kirja saabumist, kaupluse juhtkonda intsidendist teavitamata. Asjaolude selgitamiseks on firma püüdnud saavutada kontakti müüjaga.

Prisma Peremarket jätkab sisejuurdlust, mille käigus püütakse välja selgitada, kuidas taoline rikkumine sai aset leida ning mida annaks teha, et taoline rikkumist enam ei toimuks.

Kristiine toidukauplust külastab päevas keskmiselt 8000 klienti ja seal töötab 110 inimest.