Jah, kusagil on ETV+, mida seesama kriitiline ja valjuhäälne seltskond lahkesti minusugustele soovitab. Kuid tänasel päeval on see kanal umbes nagu esperanto keel: kõik on sellest kuulnud, aga vähesed kasutavad. Ma soovin neile edaspidiseks edu, aga seal on veel hulk tööd teha. 

Eesti riigil, Tallinna linnal või erafirmadel, kes soovivad mingit teavet venekeelsele elanikkonnale edastada, on seega valida: kas teha seda läbi nende kanalite, mida siinsed venelased vaatavad, ja saada enda sõnum eetrisse või seda mitte teha. Arvestada tuleb, et venekeelse vaataja tähelepanu hajub märksa suurema hulga kanalite vahel kui eestlaste puhul. Järelikult on igasugune väiksema levikuga kanali mõju juba suhteliselt pisike. 

Praegu on korduvalt süüdistatud, nagu ajaks Tallinn PBKst eetriaega ostes justkui PBK asja või koguni Venemaa asja. Minu arust on asi märksa lihtsam. Tallinn ajab Tallinna asja ja seda efektiivselt. Kui see kedagi närvi ajab, siis tasub küsida, kas need kriitikud suudaks midagi selgeks teha näiteks ühele ainsale Maardu tänavale.