Alkoholitootjate promo on viinud sotside reitingu langusesse? Tõesti, nii kommunikeeritegi? Mitte et erakond ise oleks midagi valesti teinud, seda mitte! Ma mõistan, et teie arvates on pööbel rumal, nad ei saa aru, et meil on Lätiga võrreldes kõrgem keskmine palk ja pension. Eestlased saavad endale leiva lauale ja see on juba saavutus. Mis me viriseme eks, sotsid on ju teinud palehigis tööd ja näinud vaeva. Selleks, et inimeste jaoks reegleid kehtestada ja käske jagada. Selliseid, mis neile endale sobivad, kuid mida inimene ei mõista. Kõik see on tehtud justkui rahva huvides. Aga kas ikka on?

See meenutab uppuja päästmist, kuigi uppuja ei upu. Ja siis uputatakse selle isehakanud päästmisaktsiooni käigus hoopis uppuja ära. Head sotsid, ka liiga suur kallistus võib lämmatada! Püüdke mõista, et inimesed ei ole nii rumalad, nagu teile paistab. Just nagu te peaks kõike reguleerima ja piirama. Eesti inimene on nutikas, ise hakkamasaav ja alalhoidlik. Selleks pole vaja teie targal juhtimisel raha kokku kühveldamist ja siis teie tarkusel uuesti selle laiali jagamist.

Ühiskond on täna juba niivõrd tugev, et on alandav ning pahatahtlik sundida inimesi abituks ja teist sõltuvaks. Mõistan, et allutatud lihtrahvast on lihtsam valitseda. Aga ei, Vabaerakond ei lase sellel sündida! Hea Kalvi, annan teile nõu, loobuge ühiskonna lämmatamisest või juhtub peatselt see, et te peate reitingutes vaatama Vabaerakonna tagatulesid.