Samas pole Tallinna TV ainukene Keskerakonna poolt "meedia tasakaalustamiseks” ellu kutsutud kanal. Tegutsevad veel ajaleht Pealinn, Roheline Pealinn ning iga linnaosa juures eraldi linnaosalehed.
Sisuliselt on tegu üksteist dubleerivate väljaannetega, mis tegelevad linnajuhtide propagandaga põhimõttel "mida rohkem, seda uhkem”.

Siin on selge koht, kus saab meediatööstust kärpida ja kokkuhoitud raha suunata millegi tarviliku jaoks, näiteks armetus olukorras olevate lasteaedade remonti.

Kui vaadata TTV peale aastas kuluvat müstilist summat – 3,7 miljonit eurot –, siis selle eest saab renoveerida 3-4 lasteaeda. Teeme ühe aastaga korda näiteks Mardi lasteaia ja Päikesejänku lasteaia kesklinnas, vene õppekeelega lasteaia Naeratus Põhja-Tallinnas ja Asunduse lasteaia Lasnamäel.

Need majad, mis hoiavad meie kõige väiksemaid ja õrnemaid, vajavad seda raha praegu hädasti.
Miks siis peaminister Ratas ei ole lasknud Tallinnas algatada olulisi muudatusi? Miks juhivad linna ikka veel kriminaalsüüdistuse saanud isikud? Miks jätkub raha raiskamine Tallinna Televisioonis?
Ratasel oleks lihtne siit plusspunkte korjata ja veel enne kohalikke valimisi need vajalikud muudatused ära teha.

Aga selge on see, et kui tänane ainuvõimul olev Keskerakond neid otsuseid ei tee, siis teeb seda uus linnavõim. Ja seda juba hoopis teiste meeste ja naiste juhtimisel.