Telesarja vaadates kinnistub pilt nukulikust imelapsest, kellele on vaatamata tema lapsemõõtu kehale külge poogitud kogu täiskasvanud naise võrgutamisarsenal. Emad ise nimetavad seda „täispaketiks” – vältimatult vajalikud on nii kunstripsmed kui ka -küüned, pihustipäevitus, juuksepikendused, tuhandeid dollareid maksvad kleidid, täispaks õhtumeik ja kontsakingad. Viimse vindini keeratud võltsi ilmet täiendavad ebaloomulikud näoilmed ja kahemõttelised tantsuliigutused, mille tähendust laps ei tea – ja kas peaks?

Küsimus lastevanematele: miks ometi? Kas taganttõukajateks on enda täitumata unistused ja elamata elu? Lapsena saamatajäänud tähelepanu? Või – kui üritada midagigi positiivset leida – soov oma järeltulijat Maailma Suureks Iludusvõistluseks varakult ette valmistada?

Õnneks on meil võimalik juba praegu seda võistlust telekast vaadata ja mõelda, kas selliste „kommete” ülevõtmine tundub ikka nii hea mõte. Sest millegipärast pole tehtud veel ühtegi tõsielusaadet kunagistest lapsmissidest. Ilmselt põhjusega.