Teiseks on tal õigus, et sotsid ei lepi linnavalitsuses vähemaga kui linnapea positsioon. Pretendeerime meeri kohale, kuna reitingud näitavad meie linnapeakandidaadile eestlaste seas liidripositsiooni ning üleüldises arvestuses tugevat teist kohta.

Sotside linnavalitsuse pärast hirmu tunda ei ole härra Välil siiski põhjust. Me toome linnavalitsuse sumbunud koridoridesse hoopis värsket õhku ja rohkem usaldust. Teeme lõpu linna raha raiskamisele ja kontrollimatule korruptsioonile. Muudame linna päriselt roheliseks - st laiendamet parke ja rohealasid ning renoveerime kõik lasteaiad ning toome lasteaedadesse tervisliku ja tasuta toidu. Kui aga Jakko Väli tahab otsustada, kes on sotside linnapeakandidaat, siis esmalt tuleks tal erakonda astuda ja siis jõuda positsioonile, kus saab erakonna valikutes kaasa rääkida.

Valides sotsiaaldemokraate, ütlevad linnaelanikud otse välja oma selge soovi pöördeks Tallinna linnas. Ja võib olla kindel, et me pole mingid kuivikud ning meie tegemistesse jagub hasarti ja pealehakkamist.