Praeguseks on uuel Eesti Päevalehe digilehel iga nädal üle 20 000 lugeja, s.o kaks korda rohkem kui varasemal versioonil.

Mobiilse eluviisi kiire kasv on muutnud palju meie meediatarbimise harjumusi ja uudiste jälgimise kanaleid. Uudiste lugemiseks kasutatakse üha rohkem mobiilseid seadmeid ning seepärast on ka Eesti Päevalehe uut digilehte luues keskendutud eelkõige mobiilsele mugavusele.

Üle 95 protsendi kasutajatest eelistavad uut digilehte varasemale versioonile.

Uue digilehe peamised uuendused on mobiilsus, kohanduvus eri seadmete ja ekraanidega, veebipõhine ligipääs ja visuaalselt paremini haaratav kujundus.

Digilehest leiab kõik täismahus paberlehe artiklid, lisaks hulgaliselt pildigaleriisid ja videolõike. Uus digileht on küll lugejatele juba kättesaadav, kuid selle arendus jätkub pidevalt, et kasutajate lugemiskogemust veelgi mugavamaks muuta.

„Üha enam hakkavad ka Eesti inimesed harjuma mõttega, et väärt ajakirjandusliku sisu tarbimiseks tuleb selle eest digitaalsetes kanalites maksta. Sellest aastast on peale ettemaksu ja püsimakselepingu võimalik digilehe tellimust osta ka väga mugavalt mobiil- ja krediitkaardimakse abil,” ütles Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald.

Lugemisvõimalused:

Hinnakiri:

Eesti Päevalehe paberlehe tellija saab endale automaatselt ligipääsu ka digilehe lugemiseks. Digilehe lugemisõiguse aktiveerimiseks on vajalik lugejakood, mis tuleb sisestada aadressil digilehed.ee/lugejakood. Digilehtede kohta leiab rohkem infot aadressilt digilehed.ee.