Ka Eestis on olnud sedalaadi aktsioone – nimelt aasta alguse ACTA-vastased meeleavaldused, mis leidsid kõlapinda nii internetis kui ka linnatänavail.

Eesti internetikogukonna pressiesindaja Sven Paulus iseloomustas veebruarikuiseid aktsioone just niimoodi: tänavatele tulid üheskoos meelt avaldama interneti tuleviku ja tsensuuri pärast murelikud inimesed, sest võimud ei võtnud neile adresseeritud kriitikat tõsiselt. „See info ei liikunud ülevalt alla ega alt üles, tegemist oli ühises inforuumis, kas siis Facebookis või Twitteris, suhtlevate inimestega, kel oli ühine mure,” ütles ta.

Tänavademonstratsioonile eelnesid tegelikult ju internetiaktsioonid. Mitte küll anonüümselt ja mitte otseselt kellegi organiseeritult, kuid siiski suudeti umbe ajada nii mõnegi poliitiku Facebooki lehekülg. Tuletagem meelde toonase kaitseministri Mart Laari kuulsat „ruum sai täis” põhjendust sellele, miks lehekülje administraatorid olid suure hulga ACTA-küsimusi ära kustutanud. Puutumata ei jäänud ka teised elektroonilised suhtluskanalid.