Enam kui neljandik AS Tallinna Vesi aktsiatest kuulub nüüd prantsuse päritolu korporatsiooni briti tütarfirmale Veolia Water UK PLC. Tehingu koguväärtus on 174,2 miljonit inglise naela ehk umbes 3,3 miljardit krooni.

Tallinna vee suuromanikul Veolia Environnement S.A-l on Eestis ka teine päris mahukas äriprojekt, mis tegutseb nime all Veolia Keskkonnateenused ning tegeleb jäätmete kogumise, sorteerimine ja haldamisega. Samuti ka prügilate haldamise ning tänavate-teede hooldusega. Näiteks kuulub ettevõttele enamusosalus Jõelähtmel asuvas AS-is Tallinna Pürgila. Enne seda kui Veolia ettevõtte ostis tegutses firma Cleanaway nime all.

Lisaks prügiettevõttele, kuulub Veoliale ka aktsiate kontrollpakk AS-is Tallinna Küte ning AS Eraküte. Mõlemat soojaettevõtet kontrollib Veolia Environnement S.A läbi tütarettevõtte Dalkia International.

Veolia on läbi Tallinna Kütte seotud ka elektritootmisega, kuna neile kuulub ka Eleringi (endine Eesti Energia põhivõrk) süsteemi ühendatud Väo elektri- ja küttejaam.

Veolia Environnement on maailma juhtiv ettevõte keskkonnalahenduste alal. Ettevõtte majandustegevuses osaleb üle terve maailma enam kui 300 000 töötajat.

Ettevõte pakub kliendispetsiifilisi lahendusi, täitmaks tööstusliku ja avaliku sektori klientide nõudeid neljas omavahel tihedalt seotud valdkonnas: veemajandus, jäätmemajandus, energiamajandus ning inimeste transport.

Veolia Environnement käive oli 2008. aastal 36,2 miljardit eurot.