Bush saabus Kadrioru lossi 45 miljonit krooni maksva Cadillac DeVille'iga, mis peaks vastu pidama ka reaktiivmürsu tabamusele. Teda ootas auvahtkond, orkester ja kõrgemad riigitegelased.

Kõlasid mõlema riigi hümnid. Kell 8.31 alustasid Bush ja Ilves väljas pikas rivis seisvate Eesti võimutegelaste kätlemist. Tervitustseremooniale olid tulnud valitsuse liikmed eesotsas Andrus Ansipiga, riigikogu esindajad, riigikontrolör, õiguskantsler jpt. 

Kell 8.34 suundusid riigipead Kadrioru lossi, kus toimub nende omavaheline vestlus.

George W. Bush kohtub täna Stenbocki majas ka peaminister Andrus Ansipi ja demokraatia edendajatega, kelle seas on ekspeaminister Mart Laar, e-riigiga tegelev Ivar Tallo, päästeameti endine peadirektor Mati Raidma, politseinik Oliver Purik ning välismissioonidel osalenud kaitseväelased kapten Janno Märk ja vanemveebel Enn Adoson. Samuti tutvub ta Toompeal e-valitsuse süsteemiga.

Seejärel korraldab Ilves kõrge külalise auks Estonia teatris töise lõunasöögi. Vahetult enne äralendu annavad presidendid Eesti Panga hoones pressikonverentsi.

Bush lahkub Eestist pärastlõunal, suundudes Riiga NATO tippkohtumisele.

Bushi Tallinnas viibimise ajal on linnas liikluspiirangud. Vaata kvaliteetse pdf-faili kujul liikluskorralduse skeemi: http://www.epl.ee/fail/kesklinnaskeem.pdf.