Kuna Padaoru piirkond Tallinna-Narva maanteel on lumest täiesti läbimatuks tuisanud, otsustas Taisto täna tühistada kõik kuus Narva liini väljumist. Teistel liinidel Taisto bussid väljuvad, kuid väljumised-saabumised võivad tublisti hilineda.

Teine suur Tallinna-Narva-Tallinna liini sõitev bussifirma Sebe ei ole tänaseid sõite päris maha kandud -  üks Narva suunale väljuv buss püüab ringiga kohale jõuda.  Bussiliin nr 82 Tallinn - Jõhvi - Narva, mis peaks väljuma Tallinna bussijaamast kell 13.45 on pandud kokku bussiliini nr 749 Tallinn - Rakvere - Jõhvi - Sillamäe - Narva väljumisega 14.15.

Seoses erakorralise olukorraga on Sebe teatel osaliselt piiratud ka bussipiletite eelmüük ja ka teiste liinide busside sõiduplaani järgne väljumine või kohalejõudmine võib olla takistatud.

Lux Expressi Peterburi sõidud jäävad ära - kaks bussi istuvad juba lumevangis

Eilsest möllanud lumetormi ning üliraskete teeolude tõttu jäävad täna ära kõik Lux Expressi ja Simple Express busside väljumised Tallinn-Peterburi ja Tartu-Peterburi liinil. Tallinn - Riia - Tallinn liinil reisid toimuvad, aga võib esineda hilinemisi.

ASi Lux Express Estonia juhatuse esimees Hannes Saarpuu sõnul ei ole praeguste teeolude tõttu tagatud reisijate turvalisus.

Kaks Lux Express grupi bussi on praegu Padaoru lähistel koos paljude teiste sõidukitega lumevangis.