Lakeland College'i ärijuhtimise õppekava on USA-s ametlikult akrediteeritud. Ühisprogrammi raames omandatud kõrgharidusdiplom kinnitab Concordia Ülikooli lõpetajatele samaaegselt ka USA-s tunnustatud bakalaureusekraadi omandamist, lihtsustades nii edasiõppimist USA ülikoolide magistriõppes.

Concordia Ülikool annab sel aastal välja 132 bakalaureuse- ja 7 rahvusvahelise ärijuhtimise magistridiplomit. Bakalaureustest 92 lõpetab majandusteaduskonnas, neist 56 saavad ka Lakeland'i diplomi. Õigusteaduskonna esimeses lennus on lõpetajaid 40.

Kutsutud külalisena kõneleb aktusel kaitseminister Jüri Luik. Pöördumisega esinevad Concordia Ülikooli rektor Mart Susi ja Lakeland College'i asepresident Anthony Fessler, ülikooli kaplan Marko Tiitus.

Lõpetajate nimel võtavad sõna majandusteaduskonna, ärijuhtimise magistriprogrammi ja õigusteaduskonna diplomandide esindajad.

Lõpuaktus on korraldatud Ameerika ülikoolide traditsioonide kohaselt. Lõpetajad kannavad talaare ja teaduskonna värvides tutiga nelinurkseid mütse.

Kiitusega lõpetamise tähisena kantakse talaaril aupaelu. Cum laude'ga lõpetajatel on üks, magna cum laudega lõpetajal kaks ja kõige edukamalt summa cum laude'ga lõpetanutel kolm paela.

Majandustudengid kannavad tumesinist talaari kuldkollase tuti ja aupaeltega. Juristide talaar on tumepunane, mütsitutt ja aupaelad - elevandiluu värvi.

Musta, erilise pikendatud varrukalõikega ning õppesuuna, teaduskonna ja ülikooli värvikombinatsioonis kapuutsi kannavad magistrid.

Concordia Rahvusvaheline Ülikool Eestis on asutatud 1992. aastal.

Eraülikooli majandus-, õigus- ja meediateaduskond koolitavad bakalaureusetasemel rahvusvahelisi ärijuhte, finants- ja marketingijuhte, rahvusvahelise ja Euroopa Liidu õiguse alal süvakoolituse saanud juriste, suhtekorralduse ning elektroonilise ja uue meedia spetsialiste. Õppetöö toimub inglise keeles.

Concordia Ülikooli diplomi on varem saanud 324 ärijuhti.