Näitab tõsist huvi

Selge see, et tasuta allalaaditavat ja müüdavat kirjandust võrrelda ei ole päris aus, kuid 3300 allalaadimist näitab siiski tõsist huvi. Oma osa on muidugi ka nutikal valikul, mis pakub korraga nii uut ja huvitavat kui ka vana ja tuttavat: igal kuul on üks raamat legendaarsest sarjast „Seiklusjutte maalt ja merelt”, mis igaühes nostalgiat tekitab. Teine raamat on alati valitud eesti nüüdiskirjandusest. Juba praegu võib välja hõigata, et märtsikuus saab tasuta alla laadida  Walter Scotti „Rob Roy” ja Andrus Kiviräha „Jumala lood”.

Peale raamatute pakuvad Eesti Päevaleht ja Eesti Eks­press oma digilehtedes lugejatele ka tasuta filmivaatamise võimalust. Seegi on osutunud äärmiselt populaarseks. „Digilehtede filmikuu esimest filmi „Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta” vaatas nädala jooksul digilehtede vahendusel 2600 inimest,” ütles AS-i Eesti Ajalehed turundusdirektor Kaido Ulejev. „Digilehtede filmikuu raames on meil sel nädalal vaadatav „Müümise kunst”, alates järgmisest neljapäevast „Kuku: mina jään ellu”, siis „Jan

Uuspõld läheb Tartusse” ja filmikuu lõpetab Maimiku-Tolgi uus film „Umbkotid”,” lisas ta.
Eesti Päevalehe ja Eesti Ekspressi digilehti saab lugeda nii tavaarvutites kui ka tahvelarvutites. Paberväljaannete tellijad pääsevad digilehtedele ligi tasuta. Raamatuid saavad tasuta alla laadida ainult tahvelarvuti omanikud. See-eest saab neid raamatuid näiteks iTunesi konto kaudu oma teiste seadmetega jagada.