CSKA peatreener Dimitrios Itoudis oli erinevalt Kalev/Cramo ametivennast Roberts Štelmahersist pärast pühapäevast kohtumist heas tujus. 41-punktilise võiduga täitis armeeklubi kõik endale seatud eesmärgid.

„Võtsime mängu väga tõsiselt. Domineerisime nii rünnakul kui ka kaitses ja väärisime võitu. Minu teine ülesanne oli põhitegijate mänguaega hajutada. Suutsin seda teha. Ei tasu unustada, et meie jaoks oli tegu kolme mänguga nädalas,” rääkis Itoudis pressikonverentsil.

2018. aasta detsembri lõpus võitis CSKA Kalevit Saku suurhallis ainult viie punktiga. Seekord olid mõlema tiimi esitused kui öö ja päev. „Kalevi ja meie koosseisud on olulisel määral muutunud, pole erilist mõtet neid mänge võrrelda,” sõnas kreeklane.

Valitsev Euroliiga ja Ühisliiga tšempion on pärast suvist verevahetust esinenud mõlemas sarjas mullusest ebastabiilsemalt, aga lõppenud nädalat võib pidada CSKA hooaja parimate hulka kuuluvaks. Kolmest võidust kõige tähtsam oli võõrsil Euroliiga liidri Istanbuli Anadolu Efesi 81 : 80 alistamine, Belgradi Crvena zvezda ja Kalevi vastu võidupunktide korjamine suuri raskusi ei valmistanud.

„Numbrite järgi oli tõesti tegu meie parima nädalaga, saime ju kolm võitu. See on pikem protsess. Oleme küll mitu mängu kaotanud, aga minu hinnangul oleme neist õppinud. Pärast seda, kui Will Clyburn vigastada sai, kandsid paljud meid maha. Aga meie mahakandmisel on oma hind,” lausus Itoudis.

CSKA loots lisas, et viie päeva jooksul kolm mängu pidada ja samal ajal reisida on raske, ent võistkond tuleb sellega hästi toime.

„Selline graafik on keeruline, aga õnneks on meil parimad tingimused. Kui meil ei oleks eralende, kujuneks nii kõrgel tasemel heitlemine ülimalt keeruliseks. Kui mängida hooajal üle 70 kohtumise, pole teisiti võimalik. Samal ajal on meil ühtlane koosseis, püüan seda parimal viisil ära kasutada.”