Liiklustingimused on nii täna kui homme endiselt väga keerulised aeg-ajalt sadava lume ja lörtsi ning tuisu tõttu, hoiatab Eesti meteoroloogia-ja hüdroloogiainstituut.

Hommikuse prognoosi kohaselt tuleb täna pilves ilm, ajuti sajab lund ja lörtsi, kohati ka vihma. Põhja-Eestis võib  tuisata. Puhub kirde- ja idatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur on -2..+4°C.

Homme saavad valdavaks külmakraadid ja temperatuur on ööpäevaringselt -1..-6 kraadi. Aeg-ajalt sajab lund ja ka tuiskab, lisaks puhub tugev kirdetuul. Ööl vastu reedet läheb veel külmemaks ja temperatuur langeb kohati kuni 12 miinuskraadini. Reede päeval ulatub nõrgenev madalrõhuala servapidi veel Eestini ja siin-seal sajab nõrka lund. Päeval on külma 4..9 kraadi.  Laupäeval sajab veel veidi lund ja külma on öösel -7..-14, päeval -5..-10 kraadi.

Pühapäevast alates on ülekaalus külm kõrgrõhuala. Lumehooge võib põhiliselt rannikulähedastel aladel veel tulla. Selgineva taeva all on oodata õhutemperatuuri märgatavat langust. Ööl vastu pühapäeva on külma 8..15, järgnevatel öödel 12..18ºC, Päevased maksimumid tõusevad vaid 2..5ºC võrra kõrgemale.