Sotsiaaldemokraadid kogunevad valimispäeval Tartu maanteel asuvasse pubisse Seiklusjutte maalt ja merelt. Peo eelarveks on 12 000 krooni.

Keskerakonna leiab pühapäeva õhtul traditsiooniliselt Grand Hotel Tallinnast, peo eelarvet erakonna peasekretär Priit Toobal veel öelda ei osanud. Midagi suurt tema sõnul plaanis pole, kulusid nõuavad mõned esinejad ja toitlustajad. Küll aga peavad kõik peole ihkajad 200 krooni eest ka pileti lunastama.

Reformierakond pidutseb Madissonis ning kulusid samuti veel täpselt ei tea. Pressiesindaja Silver Pukk lisas, et midagi grandioosset ei kavandata ning siiani on alati üsnagi mõistlikult ja kokkuhoidlikult hakkama saadud. „Peo teevad lõbusaks meie toredad ja kokkuhoidvad inimesed,“ ütles ta.

Olümpia hotellis asuvas Englishman pubis ootab valimistulemusi Rahvaliit. Pressiesindaja Manuela Pihlapi selgitusel erakond rendi eest maksma ei pea ning inimesed teenindavad end baaris ise ehk mingeid kulusid ilmselt ei tulegi.

Rohelised kogunevad pühapäeval Strandbergi teemajja ehk Müürivahe tänaval paiknevasse Reval Cafesse. Õhtu kuludeks on planeeritud 5000 krooni. 

Isamaa ja Res Publica Liit ootab valimistulemusi Tallinnas Swissotelis, Tartus kohvikus Werner ning Pärnus Jahtklubis. Tallinna peole kulub rendi eest 10 000 krooni, toidu ja joogi eest peavad külalised ise rahakoti avama.