Puhkuselt naasnud Nõmme linnaosavanem Erki Korp kinnitas eile, et hoolimata sellest, et piirkond jääb oma arhitektist ilma, tagab linn Nõmme eripära säilimise ja linnaosaarhitekti koondamise küsimusest probleemi ei tule. „Mina ütlen nii, et kindlasti ma seisan selle eest, et Nõmmel lolluseid ei tehta. Meie ajame puhast Nõmme asja,” rõhutas ta.

„Pealegi käivad kõik asjad läbi halduskogu ja linnaplaneerimiskomisjoni,” kinnitas Korp, et kinnisvaraarendajate omavoli karta pole põhjust. Väitega, et keskerakondlikus Tallinnas on linnavolikogu sama hea kui kummitempel ja halduskogul pole üldse mingit võimu, Korp, kes samuti Keskerakonda kuulub, mõistagi ei nõustunud.

Nõmme linnaosavalitsus on teinud ettepaneku viia linnaosaarhitekt linnakeskse linnaplaneerimise ameti koosseisu. Korp rõhutas, et juba praegu ei saa inimesed kõikidele oma küsimustele otse linnaosaarhitektilt vastust, vaid nad saadetakse edasi just linnaplaneerimise ametisse. „Kui täna on kolm küsimust, siis ühele neist saab linnaosast vastuse. Selleks, et siin kõik ära vastata, peaks siin olema viis arhitekti,” ütles ta.