Eraldi käitumisjuhendit sotsiaalmeedia jaoks kliinikumil koostatud ei ole, ent Selarti sõnul peab kliinikum praeguse juhtumi valguses vajalikuks käsitleda põhjalikumalt veebikäitumise temaatikat.

Eesti õdede liidu president Ester Pruuden leidis, et noored õed ei pruugi veel piisavalt teada väärikusest, nad alles õpivad ka sotsiaalmeedias tegutsemist.

„Kerge on ju mõista hukka vanemaid, kes ei hooli piisavalt oma lastest või vastupidi. Õed peavad õppima mõistma, et meie roll ei ole anda inimestele hinnanguid või hukka mõista patsiente ja nende lähedasi,” sõnas ta. Sotsiaalvõrgustikes käitumist tuleb Pruudeni sõnul aga koos õppida. „Me kõik õpime sotsiaalmeedia uues keskkonnas toimetama,” märkis ta ja lisas, et õdedele on oluline oma kogemusi vahetada, kuid seda ametile kohastes piirides.

Ettevõtja ja investor Allan Martinson leiab, et sotsiaalmeedias tegutsevad inimesed peaksid endast mõtlema kui meediakanalist ja teadma, et postitustega luuakse reputatsioon, mis võib hiljem tööotsingutele kaasa aidata või need nurjata.