Ma arvan, et inimeste jaoks, kes ei ole iga päev otseselt poliitikaga seotud olnud või pole seda endale kõva häälega teadvustanud, see aeg mingisugusel hetkel tuleb. Tegelikult kõik see, mida me teeme, on ühel või teisel määral poliitika. Ja ka kõik need tööd, mida ma olen siiamaani teinud – alates Raadio 2 ümberehitamisest, Aastahiti teleformaati viimisest, Eurolaulu uuendamisest Eesti Lauluks – on olnud poliitika. See on minu jaoks loomulik jätk, sest ma näen oma jätkutegevust laiemas mastaabis sellises võtmes. See on samamoodi noortele talentidele ja teiselt poolt ka elektoraadile või auditooriumile võimaluse andmine. See on puhtalt sõnastamise küsimus.

Kuidas aga jõudsid selleni, et astud Reformierakonda?

Mulle tundusid nende eesmärgid, vaated ja põhimõtted minu omadega kõige paremini haakuvat. Eks alguses tehakse endale ABC ja põhikiri selgeks. Libraalne maailmavaade on peamine aspekt.
Kuigi olen värske tulija, pean seda erakonda seestpoolt nähes väga lugu sellest, et nad on väga töökad. Ma ise olen ka töötanud noorest peale ja töö on olnud minu jaoks väga oluline.