Eesti ärimehed Heiti Hääl ja Eerik-Niiles Kross ostsid vana börsihoone ära juba eelmisel aastal, kuid hoone tükkide Eestisse transportimine algas selle aasta juunis. Baltic Exchange'i hoone oma marmorsammaste ja muuga mahub 15 konteinerisse, millest igaüks on 12 meetri pikkune. Homme saabub Eestisse viimane konteiner.

Baltic Exchange’i maja taasehitus algab 2008. aasta lõpus. Ärimeeste plaani kohaselt kulub ehituseks kaks aastat ja valmis saanuna on vana fassaadi ja kauplemisruumi juurde valminud ka kontorid, restoran, ballisaal ja näituseruum. Baltic Exchange'i maja ostmine läks Eesti ärimeestele maksma umbes 18,9 miljoni Eesti krooni

Baltic Exchange on 18. sajandi alguses asutatud laevandus- ja merebörs ja Eestisse kolib selle vana London Citys asunud peakontor, mis vahepeal oli tükkideks lahtivõetuna Londoni lähistel laohoones.

Viktoriaanlikult uhke, sammaste, võlvsaalide ja massiivsete treppidega hoone püstitati Londoni kesklinna Thamesi kaldale 1903. aastal. Mõnda aega töötas hoone börsi teenistuses, kuid hiljem kasutati seda filmide tegemisel uhke dekoratsiooni või sündmuspaigana.

1992. aastal sai hoone Iiri Vabariikliku Armee (IRA) pommirünnakus kahjustada. Muinsuskaitse all oleva objekti suhtes veeretati mõnda aega plaani see uuesti Londonis kokku panna, kuid 1998. aastal loobuti lõplikult. Ligi sada miljonit krooni maksma läinud tööde käigus võeti hoone tükkideks. Tükid konserveeriti ja nummerdati. Just need tükid ja loa hoone mujal püsti panna Kross ning Hääl ostsidki.