Ka dressides polevat kooli territooriumile sugugi sobilik ilmuda, välja arvatud kehalise kasvatuse tundi ja selgi juhul olgu dressid Hollisteri omad. Kes oma välimuselt massi ei sulandu, sellel on oht jääda kõrvale, ja kes on kõrvale jäänud, see sinna põhikooli lõpuni jääbki.

Tegemist pole ainult riietega, vaid oluline on ka see, mis peitub kanga all. Paljude tüdrukute iluideaal on piitspeenikesed, aga siiski vähemalt D-korviga modellid. Eriti hea olevat, kui reite sisekülgede vahele jääb jalgu kõrvuti hoides võimalikult palju tühja ruumi. Inglise keeles on selle ihaldatud omaduse jaoks isegi nimetus: thigh gap.

Ühesõnaga võrdlevad teismelised, osati veel lapseeas tüdrukud ennast haruldase kehaehitusega ning tihtipeale range dieedi, kirurginoa ja pilditöötlusega vormitud naisekujuga. Et samasuguseks saada, pööravad nad haiglast tähelepanu toitumisele, teevad hullult trenni ja kasutavad polsterdatud rinnahoidjaid. Hommikul ärgatakse vara ennast meikima ja juustesirgendajad tõmmatakse kotist välja isegi klassis.

Terhi Pääskylä-Malmströmi arvamuslugu täies mahus loe homsest Eesti Päevalehest.