Suurettevõtja Oliver Kruudale kuuluv telekanal Kalev Sport lõpetas ootamatult Inglise meistriliiga jalgpallimängude ülekanded.
Väidetavalt jäi telekanal ülekandeõigustest ilma, sest on mängude näitamise õiguse eest võlgu ligi pool miljonit krooni.
Telekanali produtsent Toomas Lepp ütles täna, et ei oska täna saatekavasse planeeritud kahe Inglise meistriliiga mängu mittenäitamist kommenteerida.
„Helistage Alar Pingile, tema oskab täpsemalt rääkida,” soovitas Lepp.


Hoolimata Eesti Päevalehe korduvatest katsetest ei õnnestunud täna Kalev Meedia juhatajat Alar Pinki tabada.
Kalev Meedia sporditoimetuse juht Ivar Jurtšenko ei osanud täna jalgpallimängude mittenäitamist selgitada.
Samuti ei teadnud Jurtšenko, kas Inglise klubijalgpall võib lähitulevikus telekanali saatekavasse tagasi jõuda.
Ka Kalev Spordis Inglise liiga mänge kommenteerinud Kaspar Koort ei tea, kas tuhandeid eestlasi kütkestavad Inglise liiga mängud naasevad lähitulevikus otseülekannetena telekanali eetrisse.


Koordi sõnul helistati talle telekanalist reedel ja teatati, et pühapäeval pole mõtet tööle tulla.
Saatekava kohaselt pidi täna otseülekandena näidatama Tottenhami–Arsenali ja West Ham Unitedi – Manchester Unitedi mängu.
Mõlemad kohtumised asendati aga Tallinnas nädala keskel toimunud föderatsiooni naiste tennise karikasarja turniiri mängude kordustega.
Reedel kirjutas uudisteportaal Delfi, et jaanuaris ajakirjade kinnipanekust teatanud Kalev Meedia saadab nüüd koondamisteate saanud töötajad kodusele tööle.
„Küsimus on selles, et koondatud ei pea ju iga päev tööl istuma,” ütles Delfile Kalev Meedia peatoimetaja Indrek Lindsalu.


Delfile teadaolevalt võeti koondamisteate saanud Kalev Meedia töötajatelt ära ka kontorisse pääsu võimaldavad uksekaardid.
Ärimees Oliver Kruudale kuuluv Kalev Meedia peatas jaanuarist ajakirjade Just!, Sporditäht, Basket, Ärielu, Moto, Praktiline Arvutikasutaja, Avenüü, Bravo ja Muumi väljaandmise. Koondati ka telekanal Kalev Spordi töötajaid ja märtsis lahkuvad töölt ka peatoimetaja Indrek Lindsalu, uudistejuht Rain Kooli, majandustoimetuse juht Raivo Lott ja meelelahutustoimetuse juht Merike Taal.