Keilas on oktoobris vägistatud kaks alaealist tüdrukut, politsei väitel ei maksa lugusid sarivägistajast siiski uskuda.

Vägistamise ohvriteks langesid viie- ja üheksa-aastane tüdruk. Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Tuuli Härson ütles, et pole mingit alust arvata, nagu oleksid need kaks juhtumit omavahel seotud.

Põhja politsei lastekaitsetalituse juhtivinspektori Pille Alaveri sõnul on tegu äärmiselt tõsiste kuritegudega. “Me teeme omalt poolt kõik, et mõlemad juhtumid lahendada,” ütles Alaver.

EPL Online’i andmeil jooksid neljapäeval Harjumaa muuseumi majja kaks hirmunud tüdrukut, kes seletasid, et mees oli ähvardanud neid noaga. Muuseumi töötajad kutsusid ka politsei.

Seoses 11. oktoobril toime pandud kuriteoga ootab Põhja prefektuuri lastekaitsetalitus teavet kõigilt, kes on näinud järgnevale kirjeldusele vastavat meest. Mees on 30–50-aastane, umbes 165 cm pikk ning räägib eesti keelt vene aktsendiga. Tal on väga lühikesed tumedad juuksed, paksud kulmud, tumedad silmad ja tumedad silmaalused. Mees on pontsaka kehaehitusega. Ta kandis musti dressipükse ja õhukest musta värvi jopet ning triibulist kootud suusamütsi. Mees kasutas beeÏikasvalget neljaistmelist kaubikut. Politsei palub kõigil, kellel on kirjeldatud mehe kohta informatsiooni, helistada Põhja politseiprefektuuri lastekaitsetalituse telefonil 612 5921, 5594 7182 või politsei üldnumbril 110.